Participari, afilieri si parteneriate internationale

Eurojuris International

Societatea noastră are calitatea de membru Eurojuris International, astfel încât, Clienţii noştri pot avea acces la asistență juridică internațională pentru începerea, desfășurarea și/sau încheierea de activităţi transfrontaliere.

Astfel, obţinem toate informaţiile necesare atingerii obiectivelor Dumneavoastră direct de la alţi avocați, membri Eurojuris International.

Ca o asigurare pentru realizarea scopurilor şi investiţiilor Dumneavoastră, calitatea de membru Eurojuris International este asimilata cu standarde de calitate înalta a serviciilor prestate, a cunoştinţelor şi pregătirii profesionale, cunoaşterea în profunzime a mai multor limbi străine, promptitudine, confidenţialitate.

Eurojuris International este o reţea globală pentru avocații localizați în continentul european, îndeobşte statele Uniunii Europene, precum şi SUA, America de Sud, Asia şi zona mediteraneană, cuprinzând peste 500 de societăţi de avocatură şi 7000 de avocaţi.


Eurojuris International organizează anual conferinţe, întâlniri şi seminare pentru permiterea schimbului de informaţii, idei şi experienţe profesionale între avocaţii-membri, iar Societatea noastră participă cel puțin o dată pe an la aceste evenimente.

Avocați ai Societății noastre au participat la Conferințele și Congresele anuale organizate de Eurojuris International, după cum urmează:

• Prin Avocatul Coordonator Cristina TRELEA la Conferințele care au avut loc în Milano (mai 2014), Helsinki (mai 2015) și Lisabona (mai 2017);

• Prin Avocatul Asociat Oana Raluca TOADER la Conferințele care au avut loc în Dublin (mai, 2012) şi Londra (mai, 2013) și la Congresul anual de la Haga (octombrie 2012);

• Prin Avocatul Asociat Adrian Dorin DECIANU la Conferința care a avut loc în Marsilia (mai 2016) și la Congresul anual de la Viena (octombrie 2013);

• Prin Avocatul Asociat Cristiana Alexandra DORUȘ la Conferința care a avut loc în Milano (mai 2014);

• Prin Avocatul Colaborator Cristina Filimon la Conferința care a avut loc în Lisabona (mai 2017).

http://www.eurojuris.net


Legaroo

Legaroo este un proiect în desfășurare care vine în ajutorul persoanelor care călătoresc, fie în interes personal, fie în interes de afaceri, într-o țară străină, și le pune la dispoziție informațiile necesare și relevante cu privire la normele de drept aplicabile în anumite domenii (contravențional, vamal, bancar, dreptul penal etc.).

Bazele Legaroo au fost puse de către avocații din Dubai – Cresco Legal – pe care i-am cunoscut pentru prima oară la Conferința Eurojuris din Helsinki și care ne-au propus ulterior să ne aducem aportul cu privire la dreptul aplicabil în România.

Ca atare, avocații noștri au răspuns la toate întrebările de interes, venind astfel în sprijinul persoanelor care călătoresc sau intenționează să călătorească în România.


World Bank, Enabling the Business of Agriculture 2017 Project

Echipa formată din Avocat coordonator Cristina TRELEA și Avocat asociat Adrian - Dorin DECIANU au participat pro-bono în proiectul de cercetare finanțat și realizat cu sprijinul Băncii Mondiale, proiect care a vizat o cercetare amănunțită a a modului în care este legiferată în România folosirea apei în agricultură.

Contribuția noastră a fost recunoscută și menționată în Raportul din 2017, Enabling the Business of Agriculture (tr. Înlesnirea afacerilor în agricultură), publicat aici: http://eba.worldbank.org/en/reports

Totodată, ni s-a acordat și un Certificat de apreciere a aportului adus în Raportul din 2017.

Din 2013, Proiectul Enabling Business in Agriculture a furnizat date relevante, la nivel global, pentru cei implicați în redactarea politicilor publice și pentru cei cărora se adresează aceste politici publice, astfel încât să ducă la identificarea problemelor și piedicilor din domeniul agriculturii, să ofere un cadru pentru schimbul de idei, de experiență, scopul final fiind îmbunătățirea acelor politici, precum și a cadrului legal general.


China International Lawyer – Marketing and Technology Summit 2013

Summit-ului Internațional al Avocaților – Marketing și Tehnologia informațiilor, China 2013, (China International Lawyer – Marketing and Technology Summit 2013), care s-a ţinut la Shanghai pe 7 şi 8 decembrie, a reunit avocaţi din Asia, Europa, Africa, America. Societatea noastră a fost reprezentată de Avocatul coordonator Cristina TRELEA, care a avut și calitatea de lector.

Summitul s-a încheiat cu un panel de discuţii pe tema investiţiilor chineze în lume, moderat de către un avocat din Shanghai, iar reprezentanta noastră a fost invitată să participe la acest panel, alături de alţi patru avocaţi din China, Rusia (unul din partenerii de la Yust Law Firm), India (Fox Mandal, cea mai veche societate de avocatura din India, infiinţată în anul 1897) şi Malaezia (avocat - membru Zico Law).


Parteneriate internaționale

Italia: Studio Legale Galassi - https://studiolegalegalassi.it

Republica Moldova: Efrim, Roșca și Asociații - http://www.era.md

Site-ul nostru utilizeaza fișiere de tip cookies care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau echipamentele dumneavoastră. Înainte de a continua navigarea pe site, de a utiliza formularul de contact sau de a vă abona la newsletter-ul nostru vă rugam sa lecturați continutul secțiunii Protecția datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fisierelor de tip cookies.   Mai mult