Dreptul societar

Consultanță legală pentru constituirea unei societăți, redactarea documentelor necesare (acte constitutive, declarații asociați, administratori, contracte pentru stabilire sediu etc).

Consultanță legală pentru modificarea actelor constitutive (schimbări de sediu, cesiuni de părți sociale, extinderi de obiect de activitate, schimbări de administrator, cenzori etc); redactarea documentelor necesare.

Consultanță legală pentru înființarea Sucursalelor, redactarea documentelor necesare.

Consultanță legală pentru dizolvarea societăților și Sucursalelor; redactarea documentelor necesare.

Consultanță legală pentru fuziuni și divizări, redactarea documentelor necesare, inclusiv, proiectele de fuziune și de divizare.

Asistență și reprezentare asociați/acționari în litigiile cu societăți în care dețin participațiuni (plată dividende, diminuare/majorare participațiune, majorare/diminuare capital social, retragere din societate, excludere, etc.).Înapoi - Servicii oferite

Site-ul nostru utilizeaza fișiere de tip cookies care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau echipamentele dumneavoastră. Înainte de a continua navigarea pe site, de a utiliza formularul de contact sau de a vă abona la newsletter-ul nostru vă rugam sa lecturați continutul secțiunii Protecția datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fisierelor de tip cookies.   Mai mult