Dreptul muncii

Consultanță legală încheiere contracte individuale de muncă, acorduri de confidențialitate, clauze de mobilitate, clauze de neconcurență, acte adiționale de pregătire profesională.

Consultanță legală pentru încetarea contractelor individuale de muncă pentru motive care nu țin de persoana salariatului, redactarea documentelor necesare (preaviz, decizii de încetare CIM etc).

Consultanță legală pentru încetarea contractului individual de muncă pentru motive disciplinare, inclusiv redactarea documentelor necesare (invitație la cercetare disciplinară, proces-verbal privind cercetarea disciplinară, decizie de încetare CIM), asistare pe parcursul cercetării disciplinare.

Asistare angajați în proceduri de încetare CIM, inclusiv în comisii de cercetare disciplinară.

Redactare contestații împotriva deciziilor de încetare CIM.

Redactare cereri de chemare în judecată pentru atragerea răspunderii patrimoniale a angajaților.

Redactare regulamente de ordine interioară și proceduri interne.

Asistare în negocieri pentru încheierea contractelor colective de muncă la nivel de unitate; redactarea documentelor necesare (informare salariați, procese verbal de negociere, contract colectiv de muncă).

Consultanță legală privind beneficiile acordate salariaților, inclusiv aspecte fiscale.

Consultanță legală privind diverse aspecte ce își au izvorul în relațiile de muncă.Înapoi - Servicii oferite

Site-ul nostru utilizeaza fișiere de tip cookies care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau echipamentele dumneavoastră. Înainte de a continua navigarea pe site, de a utiliza formularul de contact sau de a vă abona la newsletter-ul nostru vă rugam sa lecturați continutul secțiunii Protecția datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fisierelor de tip cookies.   Mai mult