Drept Penal al Afacerilor

Dată fiind cunoașterea aprofundată a modului în care funcționează o persoană juridică, atât la nivel societar, cât și la nivel comercial, Echipa Noastră:

• a redactat Coduri de conduita anti-coruptie;

• a ținut seminarii privind ANTICORUPȚIA;

• a acordat consultanță, asistență și reprezentare în litigii penale în care asociații/administratorii și/sau chiar persoana juridică, au avut calitatea de învinuit/inculpat.

Persoana juridică, cu excepţia statului şi a autorităţilor publice, răspunde penal pentru infracţiunile săvârşite prin acţiunile de realizare a obiectului de activitate ori săvârşite prin acţiunile executate în numele sau în interesul său.

Răspunderea penală a persoanei juridice poate fi antrenată de faptele oricărei persoane fizice ce acţionează în numele acesteia, nu doar de către organele de conducere.Înapoi - Servicii oferite

Site-ul nostru utilizeaza fișiere de tip cookies care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau echipamentele dumneavoastră. Înainte de a continua navigarea pe site, de a utiliza formularul de contact sau de a vă abona la newsletter-ul nostru vă rugam sa lecturați continutul secțiunii Protecția datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fisierelor de tip cookies.   Mai mult