Despre noi

„Trelea și Asociații” suntem noi, avocații care, de-a lungul a peste 10 ani de lucru împreună în nenumărate proiecte, am devenit o echipă puternică, dinamică și mereu îndrăgostită de ceea ce face, adică – Avocatura de Afaceri.

Daca ești întreprinzător, administrator sau doar angajat, manager sau personal de execuție al unei persoane juridice și te confrunți cu o situatie care implică și aspecte legale, ÎNTOTDEAUNA adresează-te specialistului și solicită un punct de vedere scris, preferabil și pentru asigurarea răspunderii.

Activitatea unei persoane juridice, de la constituire până la dizolvare, implică aspecte legale de Dreptul societăților; Contencios Administrativ – avize, autorizații etc.; Dreptul Muncii – contracte individuale de munca, fișe de post, regulament de ordine internă etc; Drept Financiar-Fiscal; Drept Civil – oferte, negociere, contractare, garantii etc.; Achizitii Publice; Drept Penal al Afacerilor; Insolvență etc.

Lucrăm în echipă, suntem bine pregătiți, suntem serioși/de încredere, empatici, receptivi și prompți, spun despre noi Clienții noi și vechi, români și străini, pentru care am lucrat și lucrăm.

În anul 2012, Eurojuris International ne-a recunoscut valoarea profesională în consultanța pentru proiecte internaționale/transfrontaliere, devenind membri ai acestei organizații și participând la conferințe și congrese internaționale, anual.

Pentru a Vă convinge de realitatea celor afirmate și pentru afla mai multe despre noi, Vă invit să parcurgeți site-ul nostru și să ne urmăriti articolele de specialitate ce pot prezenta interes pentru Dumneavoastră postate în cuprinsul acestuia.

Numai bine, Avocat Coordonator Cristina TRELEA

Echipa
Site-ul nostru utilizeaza fișiere de tip cookies care sunt stocate pe computerul, terminalul mobil sau echipamentele dumneavoastră. Înainte de a continua navigarea pe site, de a utiliza formularul de contact sau de a vă abona la newsletter-ul nostru vă rugam sa lecturați continutul secțiunii Protecția datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmați acceptarea utilizării fisierelor de tip cookies.   Mai mult