AVOCAȚI DE AFACERI

PARTICIPĂRI, AFILIERI ȘI PARTENERIATE
INTERNAȚIONALE

 

TRELEA ȘI ASOCIAȚII SPRL are calitatea de membru Eurojuris International, astfel încât Clienţii noştri pot avea acces la asistenţa juridică internaţională pentru începerea, desfăşurarea şi/sau încheierea de activităţi transfrontaliere.

Astfel, obţinem toate informaţiile necesare atingerii obiectivelor Dumneavoastră direct de la alţi avocați, membri Eurojuris International.

Ca o asigurare pentru realizarea scopurilor şi investiţiilor dumneavoastră, calitatea de membru Eurojuris International este asimilată cu standarde de calitate înaltă a serviciilor prestate, a cunoştinţelor şi pregătirii profesionale, cunoaşterea în profunzime a mai multor limbi străine, promptitudine, confidenţialitate.

Eurojuris International este o reţea globală pentru avocații localizați în continentul european, îndeobşte statele Uniunii Europene, precum şi SUA, America de Sud, Asia şi zona mediteraneană, cuprinzând peste 600 de societăți de avocatură și 5000 de avocați.

Eurojuris International organizează anual conferinţe, întâlniri şi seminare pentru permiterea schimbului de informaţii, idei şi experienţe profesionale între avocaţii-membri, iar TRELEA ȘI ASOCIAȚII participă cel puțin o dată pe an la aceste evenimente.

Avocații TRELEA ȘI ASOCIAȚII participă și au participat la Conferințele și Congresele anuale organizate de Eurojuris International, după cum urmează:

  • Avocat coordonator Cristina TRELEA – Conferințele Milano (mai 2014), Helsinki (mai 2015) și Lisabona (mai 2017);
  • Avocat asociat Oana Raluca TOADER – Conferințele Dublin (mai, 2012) şi Londra (mai, 2013), Congresul anual Haga (octombrie 2012) și Frankfurt (octombrie, 2019);
  • Avocat asociat Adrian Dorin DECIANU – Conferința Marsilia (mai 2016), Congresul anual de la Viena (octombrie 2013) și Madrid (octombrie, 2022);
  • Avocat asociat Cristiana Alexandra DORUȘ – Conferința Milano (mai 2014).

WORLD BANK, ENABLING THE BUSINESS OF AGRICULTURE 2017 PROJECT

Echipa formată din Avocat coordonator Cristina TRELEA și Avocat Asociat Adrian-Dorin DECIANU au participat pro-bono în proiectul de cercetare finanțat și realizat cu sprijinul Băncii Mondiale, proiect care a vizat o cercetare amănunțită a modului în care este legiferată în România folosirea apei în agricultură.

Contribuția noastră a fost recunoscută și menționată în Raportul din 2017, Enabling the Business of Agriculture (tr. Înlesnirea afacerilor în agricultură) http://eba.worldbank.org/en/reports.

Totodată, ni s-a acordat și un Certificat de apreciere a aportului adus în Raportul din 2017.

Din 2013, Proiectul Enabling Business in Agriculture a furnizat date relevante, la nivel global, pentru cei implicați în redactarea politicilor publice și pentru cei cărora se adresează aceste politici publice, astfel încât să ducă la identificarea problemelor și piedicilor din domeniul agriculturii, să ofere un cadrul pentru schimbul de idei, de experiență, scopul final fiind îmbunătățirea acelor politici, precum și a cadrului legal general.

CHINA INTERNATIONAL LAWYER – MARKETING AND TECHNOLOGY SUMMIT

Summit-ului Internațional al Avocaților – Marketing și Tehnologia informațiilor, China 2013, (China International Lawyer – Marketing and Technology Summit 2013), care s-a ţinut la Shanghai pe 7 şi 8 decembrie, a reunit avocaţi din Asia, Europa, Africa, America. TRELEA ȘI ASOCIAȚII a fost reprezentată de Avocatul coordonator Cristina TRELEA, care a avut și calitatea de lector.

Summitul s-a încheiat cu un panel de discuţii pe tema investiţiilor chineze în lume, moderat de către un avocat din Shanghai, iar reprezentanta noastră a fost invitată să participe la acest panel, alături de alţi patru avocaţi din China, Rusia (unul din partenerii de la Yust Law Firm), India (Fox Mandal, cea mai veche societate de avocatura din India, infiinţată în anul 1897) şi Malaezia (avocat – membru Zico Law).

PARTENERIATE INTERNAȚIONALE

Italia: Studio Legale Galassi – https://studiolegalegalassi.it/
Republica Moldova: Efrim, Roșca și Asociații – http://www.era.md/